Sheilish-200px.jpg

Sheilish Bhagwandin

Sheilish Bhagwandin heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar en heeft jarenlang gewerkt als pianist, toetsenist en pianodocent. Daarnaast is hij werkzaam als componist voor hedendaagse media (Ikea, UPC, ZDF e.a.). Naast zijn werkzaamheden studeert hij ook psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In de toekomst hoopt hij zijn beide passies te kunnen verenigen: muziek en ons brein. De toegevoegde waarde van muzieklessen aan kinderen in van onschatbare waarde voor hun ontwikkeling. Hij zou dan ook graag zien dat ieder kind die mogelijkheid krijgt.

Mateusz-200px.jpg

Mateusz Pulawski

Ik ben een professionele (jazz) muzikant en componist, een alumnus van het Conservatorium van Amsterdam (in de richting jazzgitaar) en ik werk jarenlang als gitaar- en piano- en muziek theoriedocent. Bij DGAI muziekschool werk ik als pianodocent. Zie mijn website: http://mateuszpulawski.com

Pico_selfie_square200px.png

Enrico Omar (roepnaam Pico)

Ik bespeel gitaar, (contra)bas en trompet. Ik ben als vrijwilliger actief bij de DGAI Music School, o.a. bij de gitaarlessen. Zie mijn facebook pagina.