Sheilish-200px.jpg

Sheilish Bhagwandin

Sheilish Bhagwandin heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar en heeft jarenlang gewerkt als pianist, toetsenist en pianodocent. Daarnaast is hij werkzaam als componist voor hedendaagse media (Ikea, UPC, ZDF e.a.). Naast zijn werkzaamheden studeert hij ook psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. In de toekomst hoopt hij zijn beide passies te kunnen verenigen: muziek en ons brein. De toegevoegde waarde van muzieklessen aan kinderen in van onschatbare waarde voor hun ontwikkeling. Hij zou dan ook graag zien dat ieder kind die mogelijkheid krijgt.