MUSICLAB

Show your talent!

(groeples, 2 docenten)

Ben jij tussen de 7 en de 14 jaar en wil jij je muzikale talent ontdekken en ontwikkelen?

Doe dan mee: leer je eigen muziek schrijven, solo- en in koor zingen; Leer Dj’en, rappen, beats- en tracks maken; leer piano, gitaar/basgitaar, percussie of drums spelen, in een band.

Music Lab is jouw proeftuintje, een plek waar in kleine groepen wordt lesgegeven onder leiding van professionals.

Tijdens iedere Music Lab periode worden er ook bekende artiesten uitgenodigd om muziek met je te maken en te sparren (kennis delen). Daarnaast is er elke maand een “Open podium” waar je aan mee mag doen.

De lessen zijn een keer per week, van docenten die conservatorium geschoold zijn of docenten met jarenlange onderwijs-ervaring op muziekschool-niveau.

Locaties door geheel Amsterdam Zuidoost

Kosten inclusief eindpresentatie

Per kind normaal € 150 voor 10 lessen;

Stadspasactie: bijdrage Gemeente Amsterdam € 110, bijdrage DGAI € 30, bijdrage ouder € 10

Nieuwsgierig? Meld je aan!

Aanmelden en info: dgaimusicschool.nl of  info@dgai.nl, 0648583320

Website: www.dgaimusicschool.nl

Organisatie: Stichting DGAI ( Ducth Gospel Arts Institute), Heesterveld 35C, 1102 SB Amsterdam Zuidoost

DGAI Music School is onderdeel van www.dgai.nl.

Contact adres is:
Heesterveld 35C
1102 SB Amsterdam

// Powered by PROFILE DESIGN

Aanmelden

Doe je mee aan een een stadspas actie? E-mail de voor- en achterkant aan info@dgai.nl.