MUSICLAB (Stadspasactie)

Show your talent!

(groeples, 2 docenten)

7 t/m 14 jaar Wil jij je muzikale talent ontdekken en ontwikkelen? Doe dan mee: leer muziek schrijven, solo- en in koor zingen, dj’en, rappen, beats maken en muziekinstrumenten bespelen. Bij Music Lab wordt er in kleine groepen lesgegeven onder leiding van professionals. Regelmatig worden bekende artiesten uitgenodigd om muziek met je te maken en je tips te geven.  Nieuwsgierig? Geef je op via de website!

Stadspas: € 10,- voor 10 lessen (Normaal € 150,-)

17 september 2019 t/m 16 augustus 2020

Studio DGAI Music School, Heesterveld Creative Community, Heesterveld nummer 35C

T 06 4858 3320 | dgaimusicschool.nl