Hip hop cultuur

(8 cursisten)

BLOK 1

Geschiedenis van de hiphop, Identiteit(wie ben je), kennismaken met de verschillen rapstijlen, leren rijmen, woordenschat vergroten, samplen, componeren, beats maken, eigen rapnummers maken.

BLOK 2

Je eigen verhaal vertellen ( authentieke storytelling), beats maken, eigen rapnummers maken, hoe perform je, hoe communiceer je met publiek, uitwisseling met de andere disciplines, concept eindpresentatie bedenken.

BLOK 3

Blok een en twee herhalen, concept eindpresentatie ontwikkelen, videoclip maken, samenwerken met andere disciplines in de eindpresentatie (bijv. tracks maken voor de rappers en zangers).

dgaimusicschool-rapbeat.jpg

Les INFORMATIE

Leeftijd: 12+

• Lestijd: 18.00 uur tot 20. 15 uur
  • Lesduur: 1 uur en 15 minuten

Maandag
Studio JTZO, Heesterveld Creative Community, Heesterveld 35b, 1102 SB  Amsterdam

Muziekschool Amsterdam (Centrum-Oost), Nieuwe Kerkstraat 122

No Limit (ZO), Geldershoofd 80

Leeftijd: 10+

• Lestijd: 16.00 uur tot 18. 15 uur
  • Lesduur: 1 uur en 15 minuten

Maandag
Studio JTZO, Heesterveld Creative Community, Heesterveld 35b, 1102 SB  Amsterdam

Muziekschool Amsterdam (Centrum-Oost), Nieuwe Kerkstraat 122

No Limit (ZO), Geldershoofd 80

lesgeld

€400 per jaar.

Termijnbetaling en ondersteuning via Jongerencultuurfonds en Stadspas Actie is mogelijk.

stadspas actie

Kinderen met een stadspas kunnen in 10 lessen kennismaken met Music Lab: een proeftuin waarbij zang, rap, beat creating en allerlei instrumenten beoefend kunnen worden. Dit is een Stadspasactie. Eigenbijdrage 10,00 euro pp.

• Frequentie: wekelijks; gemiddeld 33 lessen op jaarbasis
  • Periode lessen: van 17 september 2018 t/m juli 2019
  • Instap-periode: in september 2018, januari 2019, april 2019 kan je starten met een lessenserie

DGAI Music School is onderdeel van www.dgai.nl.

Contact adres is:
Heesterveld 35C
1102 SB Amsterdam

// Powered by PROFILE DESIGN

Aanmelden

Doe je mee aan een een stadspas actie? E-mail de voor- en achterkant aan info@dgai.nl.