WAZZUP SINGERS

Wazzup Singers is een dynamisch creatief zangers-collectief. Wij opereren onder de paraplu van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI). Onder leiding van artistiek team Adriana Romijn, Muriel van Dinteren en Brandon Delagreantiss heeft Wazzup Singers zich ontwikkeld tot een uniek koor met een eigen sound.

Ook Wazzup Singer worden?

WAZZUP SINGERS WORKSHOP/AUDITIE

Heb je zangervaring en ben je nog op zoek naar een koor? Maak dan deel uit van een ontzettend gezellige en swingende gospelkoor o.l.v. topcoaches?

Wazzup Singers gaat vanaf 17 september ook starten in Amsterdam Zuidoost!

Kom op dinsdag 3 september naar onze Workshop/Auditie op Heesterveld 35C, aanvang: 18.30 uur slot 21.30 uur. Check ons op facebook.com/wazzupsingers/

Wij geven les en oefenen op 2 locaties: 1 keer per week op dinsdag op Heesterveld 35C - ZO  of 2 zaterdagen per maand (in de even week) in Amsterdam Centrum-Oost, vlakbij Weesperplein.

Wazzup Singers is een gospelkoor met leden tussen de 18 en 55 jaar (tevens leeftijdsgrens). Wij hebben een passie voor het blackgospel muziekgenre en gerelateerde genres die daaruit voortkomen, zoals cross-overs met Soul, R&B en Pop.

Wazzup Singers ontwikkelen hun zangkwaliteiten door middel van een educatief leertraject om zodoende hun ”best performance” neer te zetten als koor. Hierbij horen er natuurlijk ook optredens bij. In de afgelopen jaren hebben wij diverse bruiloften, events, festivals (Lowlands 2018! en vele keren Gospelfestival) gedaan en zijn wij diverse keren op televisie geweest.

Door middel van (individuele en koor) coaching, zangtechniek, en repetities wordt het beste uit de vocalist gehaald. Daarnaast zijn er diverse workshop van professionals.

De doelstellingen van Wazzup Singers zijn:

·      Professionalisering van zangniveau en houding naar (semi)-professioneel niveau.

·      Leden de mogelijkheid bieden hun passie voor (gospel) muziek te beoefenen.

·      Artistiek en stemtechnische ontwikkeling, individueel en in koorverband.

·      Leden krijgen les van een professioneel docententeam die conservatorium geschoold is met veel praktijkervaring.

Nieuwsgierig? Geef je op: maak kennis met onze docenten en methode op dinsdag 3 september. Schrijf je in -> http://bit.ly/wazzupsingers-auditie

Datum: dinsdag 3 september -  18.30 uur tot  21.30 uur - Studio DGAI Music School - Heesterveld 35C.

Onze reguliere lessen starten vanaf 17 september in Zuidoost Check onze ook op:

T 06 4858 3320 | dgaimusicschool.nl | info@dgai.nl

Studio DGAI Music School, Heesterveld Creative Community, Heesterveld nummer 35C

Zangniveau’s

Wij zijn een gospelkoor met leden afkomstig uit heel Nederland, opererend vanuit Amsterdam. Met passie en warmte combineren ze authentieke black American gospel met R&B en pop. Loepzuiver en overtuigend.

Waar ze ook optreden, de Wazzup Singers laten niemand onberoerd. Met hun prachtigestemmen zingen ze vol overtuiging en recht uit het hart.

projectkoor met eigen sound

Wazzup Singers is drie jaar geleden opgericht als een projectkoor uit het gelijknamig educatietraject voor volwassenen. Onder de paraplu van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI).

Onder de leiding van Adriana Romijn (Zangcoaching), Muriel van Dinteren (Zangtechniek) en Brandon Delagreantiss (Performance) heeft Wazzup Singers zich ontwikkeld tot een uniek koor met een eigen sound.

Unplugged of versterkt: Het raakt en inspireert je!

Of het nu gaat om een optreden voor intimi of voor een groter publiek: de Wazzup Singers raakt en inspireert!

Van ontroerende tot uptempo songs, gezongen vanuit het hart, krachtig en indrukwekkend waarbij de stem van elk koorlid prachtig uitkomt.

Zangniveau’s

Wij maken onderscheid in de volgende niveau’s: Download het overzicht.

Boekingen

Heeft u een opening, bruiloft of evenement? Het Wazzup Singers koor, ensemble of duo formatie brengt u een show met repertoire op maat!

Contact via Facebook

Surf: www.facebook.com/wazzupsingers