DGAI Music School

DGAI geeft groepszangles in verschillende stijlen zoals soul, R&B en gospel. In Nederland zijn er weinig plaatsen om hierin les te volgen. Het DGAI is dus uniek!

Je werkt bij het DGAI samen met professionele docenten, zoals Adriana Romijn, Jeannine La Rose, Nicole Bus, Jacqueline Neslo, William Hazel en Clifton Grep. Je kan er dus zeker van zijn dat je goed leert zingen

WAZZUP SINGERS

Wazzup Singers is een dynamisch creatief zangers-collectief. Wij opereren onder de paraplu van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI). Onder leiding van artistiek team Adriana Romijn, Muriel van Dinteren en Brandon Delagreantiss heeft Wazzup Singers zich ontwikkeld tot een uniek koor met een eigen sound. 

 

Ook Wazzup Singer worden?

Zangniveau’s

Wij zijn een gospelkoor met leden afkomstig uit heel Nederland, opererend vanuit Amsterdam. Met passie en warmte combineren ze authentieke black American gospel met R&B en pop. Loepzuiver en overtuigend.

Waar ze ook optreden, de Wazzup Singers laten niemand onberoerd. Met hun prachtigestemmen zingen ze vol overtuiging en recht uit het hart.

 

projectkoor met eigen sound

Wazzup Singers is drie jaar geleden opgericht als een projectkoor uit het gelijknamig educatietraject voor volwassenen. Onder de paraplu van Dutch Gospel Arts Institute (DGAI).

Onder de leiding van Adriana Romijn (Zangcoaching), Muriel van Dinteren (Zangtechniek) en Brandon Delagreantiss (Performance) heeft Wazzup Singers zich ontwikkeld tot een uniek koor met een eigen sound. 

Unplugged of versterkt: Het raakt en inspireert je!

Of het nu gaat om een optreden voor intimi of voor een groter publiek: de Wazzup Singers raakt en inspireert!

Van ontroerende tot uptempo songs, gezongen vanuit het hart, krachtig en indrukwekkend waarbij de stem van elk koorlid prachtig uitkomt. 

 

Zangniveau’s

Wij maken onderscheid in de volgende niveau’s: Download het overzicht.

 

Boekingen

Heeft u een opening, bruiloft of evenement? Het Wazzup Singers koor, ensemble of duo formatie brengt u een show met repertoire op maat!

Contact via Facebook

Surf: www.facebook.com/wazzupsingers

Meer informatie?

Bel: 06 24 65 24 53