GROEPSZANGLESSEN + SOLO ZANGLESSEN

BLOK 1

Basiskennis zangtechniek, kennismaken met stembanden gebruiken en meerstemmig zingen, stemsoort ontdekken.

BLOK 2

Zangtechniek, ontwikkelen stembanden en meerstemmig zingen, stemsoort ontwikkelen, concept eindpresentatie ontwikkelen, singer songwriting.

BLOK 3

Tweede blok herhalen en werken aan eindpresentatie in samenwerking met de andere disciplines.

dgaimusicschool3.jpg

Les INFORMATIE

Leeftijd: 12+

• Lestijd: 18.00 uur tot 20. 30 uur
  • Lesduur: 1 uur en 15 minuten

Maandag
Studio JTZO, Heesterveld Creative Community, Heesterveld 35b, 1102 SB  Amsterdam

Muziekschool Amsterdam (Centrum-Oost), Nieuwe Kerkstraat 122

No Limit (ZO), Geldershoofd 80

Leeftijd: 6+ en 9+

• Lestijd: 16.00 uur tot 18. 15 uur
  • Lesduur: 1 uur en 15 minuten

Maandag
Studio JTZO, Heesterveld Creative Community, Heesterveld 35b, 1102 SB  Amsterdam

Muziekschool Amsterdam (Centrum-Oost), Nieuwe Kerkstraat 122

No Limit (ZO), Geldershoofd 80

lesgeld

€450 per jaar.

Termijnbetaling en ondersteuning via Jongerencultuurfonds en Stadspas Actie is mogelijk.

stadspas actie

Kinderen met een stadspas kunnen in 10 lessen kennismaken met Music Lab: een proeftuin waarbij zang, rap, beat creating en allerlei instrumenten beoefend kunnen worden. Dit is een stadspasactie. Eigenbijdrage 10,00 euro pp.

• Frequentie: wekelijks; gemiddeld 33 lessen op jaarbasis
  • Periode lessen: van september 2018 t/m juli 2019
  • Instap-periode: in september 2018, januari 2019, april 2019 kan je starten met een lessenserie

DGAI Music School is onderdeel van www.dgai.nl.

Contact adres is:
Heesterveld 35C
1102 SB Amsterdam

Ontwerp & Realisatie door PROFILE DESIGN

Aanmelden

Doe je mee aan een een stadspas actie? E-mail de voor- en achterkant aan info@dgai.nl.